vzwamon

Bijzondere Jeugdzorg

Cinema For Life

Naar aanleiding van Music For Life organiseert Raveling op donderdag 13 december een 'cinema for life!'. Iedereen is welkom in de Cinema Focus te Geraardsbergen (vanaf 19u30) om samen naar de film 'Rabot' te kijken. 'Rabot' werd geregisseerd door Christina Vandekerckhove en won de publieksprijs op het 44e filmfestival van Gent. Een echte aanrader dus!

"Rabot vertelt het verhaal van een sociaal woonblok dat tegen de vlakte moet. Mensen die een uitweg zoeken in hun miserie komen er van het dak springen, zij die nergens anders een woning vonden, kregen er een plaats. Een klein dorp in de hoogte waar onverschilligheid hoogtij viert. Zowel de bewoners als het gebouw moeten weg, het einde van een woelig tijdperk. We volgen een aantal bewoners tijdens de laatste maanden van hun leven in de woontoren. Een raamvertelling over liefde, eenzaamheid en armoede in het hart van onze Westerse samenleving."

Link naar de trailer van de film: https://www.youtube.com/watch?v=7mCrF9SnBLw

Kaarten kosten 15€, inclusief een drankje aangeboden voor de start van de film (vanaf 19u30), en zijn verkrijgbaar via alle personeelsleden van Raveling. De film start om 20u.

Wij hopen op een talrijke opkomst!

Amon VZW gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door te accepteren en verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoordCookie policy