vzwamon

Bijzondere Jeugdzorg

Doelgroep

Met ambulante en mobiele integratieve diagnostiek richten we ons tot minderjarigen, hun context en betrokken hulpverleners die zich in een lopend hulpverleningstraject bevinden en waar er een vraag naar (aanvullende) diagnostiek zich opdringt. Daarnaast kunnen jongeren +18 jaar tot 25 jaar steeds aangemeld worden. Afhankelijk of wij een diagnostisch aanbod kunnen bieden die inspeelt op de hulpvraag, kunnen wij een opstart doen.

Zowel hulpverleners vanuit de brede instap als van de gemandateerde voorzieningen kunnen beroep doen op dit rechtstreeks toegankelijk diagnostisch aanbod. Het aanbod richt zich op deze hulpverleningstrajecten waarin de ontwikkeling van de minderjarige vastloopt door een samenspel van individuele- en contextfactoren.  

Ambulante en mobiele integratieve diagnostiek zal samen met de minderjarige, de context en de aanwezige hulpverlening antwoorden zoeken op:

De minderjarige, zijn context of hulpverlening situeren zich in regio Oost-Vlaanderen.

 

Naar "Consult in functie van integratieve diagnostiek"

Amon VZW gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door te accepteren en verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoordCookie policy